Cloudy Bay ורביבה הקומה השניה מארחים את

מיכאל ביסטרו מקומי, מושב לימן
Cloudy bay logo

בחודש ספטמבר, למשך ארבעה ערבים, ביסטרו מיכאל מגיע לראשונה לתל אביב ומתארח ברביבה וסיליה בשיתוף היקב הניו זילנדי המוביל Cloudy Bay.

סדרת הארוחות הינה שיתוף פעולה מרגש בין שלושה מותגים מובילים בתחום הקולינריה, שנועדה ליצר חוויה קולינרית ייחודית וחד פעמית.
ביסטרו מיכאל שבמושב לימן בגליל המערבי, נחשבת לאחת המסעדות הטובות בישראל, כזו שמהווה יעד נסיעה ואף כנקודה שסביבה בונים סופשבוע בצפון. השף המוערך מיכאל גרטופסקי עבר בחייו המקצועיים בכל התחנות אשר יצרו את הקולינריה הישראלית כפי שאנו מכירים אותה כיום. החל בלימודים בקורדון בלו, דרך סטאז' אצל גורדון ראמזי, רפאל המיתולוגית של רפי כהן ועד הרברט סמואל תחת יונתן רושפלד. לפני מספר שנים החליט מיכאל לעזוב את המרכז ועבר עם משפחתו לצפון הארץ שם הקים את המסעדה אשר נושאת את שמו.

'רביבה הקומה השנייה' היא במידה רבה הגשמת הפנטזיות והחזון של רביבה אפל שהלכה לעולמה לפני ארבע שנים. יותר מכל הייתה זו חריצות, מקצוענות וצניעות שאפיינו אותה. האישה, ששינתה את הקונדיטוריה הישראלית והביאה לכאן ניחוח פריזאי בדמות טארטלטים ופטיסרי, לא העיזה בחייה לחלום על מקום שכולו שיר הלל לפיין דיינינג, איטי וסקסי.  'רביבה הקומה השניה' הנו חלל קולינרי המשמש למגוון רחב של אירועים פרטיים ועסקים, המעניק לאורחים חוויה קולינרית יוקרתית, אלגנטית ואינטימית.

יקב Cloudy Bay הוקם בשנת 1985 והיה מחלוצי תעשיית היין הניו זילנדית, שמאז תפסה לה מעמד של מדינה מובילה בייצור יינות איכות בעיקר מזני הסוביניון בלאן והפינו נואר.
היקב היה אחד היקבים הראשונים שהוקמו במרלבורו, אשר מאז הפך לאזור היין המוביל בניו זילנד ולאחד מהטובים והנחשבים בעולם. היין המפורסם ביותר של היקב הנו "קלאודי ביי סוביניון בלאן" ששם את ניו זילנד על מפת היין העולמית ונחשב לאחד מהיינות הלבנים הנחשקים בעולם.

מיכאל והצוות המיומן שלו יגישו אוכל הקשוב לעונת השנה ומתבסס על התוצרת המקומית האיכותית ביותר שניתן למצוא החל בירקות, דרך גבינות וכלה בבשר. בארוחה יוגש תפריט טעימות הכולל מנות מוכרות ואהובות מהמסעדה בלימן לצד קינוחים והפתעות מהפטיסרי של רביבה וסיליה וילוו ביינות מבית Cloudy Bay שנבחרו והותאמו לארוחה.

ניתן להזמין מראש תפריט המותאם לצמחונים.

הארוחות יתקיימו, בימים א' – ד' 11-14/09/22, בחלל של רביבה הקומה השניה, ברחוב ניסים אלוני 10, תל אביב.

תפריט הארוחה

  • טרטר דג ים
  • בסטרומה טורקית
  • כרישה קבורה בגחלים עם גבינת פקורינו
  • סלט אביב עם פאקוס
  • פרחי קישוא במילוי אורז ירוק
  • כיסונים מסרדניה עם גבינת כבשים
  • בורקס סרטנים
  • כתף טלה מפורקת
  • פנקוטה חמאה חומה וצנוברים
  • קרמו שקדים ושוקולד
  • פטיפורים

הארוחה תלווה ביין, סודה ושתיה חמה
מחיר לסועד – 450 ₪

עקבו אחרינו באינסטגרם

תפריט נגישות

גלילה לראש העמוד